Daly Martin Williams Architects

The Grove
Christchurch, Dorset

DMWA have been instructed by our client to prepare a reserved matters application for these 3 new detached dwellings in Christchurch, Dorset.

An outline application had already been previously secured, establishing the principle of three dwellings to replace an existing chalet bungalow with new access approved as a reserved matter. Using the approved layout as a starting point, we have redesigned the dwellings to meet our clients brief and maximise the development.

The houses feature 4 bedrooms over 3 storeys with bright, open plan internal layouts. A single storey projection to the rear features over head roof lights and bi-fold doors opening out to generous rear gardens.

The Institute of Historic Building ConservationArchitects Registration BoardThe Royal Institute of British Architects