Daly Martin Williams Architects

Woodland House
Poole, Dorset

DMWA have been appointed to remodel and and extend this family home. Set within the Branksome Park Conservation Area in Poole, the house currently fails to exploit links with the garden, and offers limited accommodation at first floor level.

With a selection of additions and alterations, we have remodelled the internal layout to provide a spacious, bright living space which opens out to the rear garden. By raising the ground floor plate height and introducing a full height first floor, we have gained an additional bedroom and increased the master suite significantly.

Following a successful pre app enquiry, the detailed application was granted planning consent in August 2014

The Institute of Historic Building ConservationArchitects Registration BoardThe Royal Institute of British Architects